fredag 25 mars 2022

Det närmar sig slutet på första projektåret. Det är som vanligt svårt att förstå hur fort tiden har gått. Sammanfattningsvis så har tyvärr inte stödtelefonen haft så stor genomslags kraft. Vi har marknadsfört den i våra sociala medier och på våra CF-center. Det ringer någon nu och då. Kanske blir det fler med tiden och vi har bestämt oss för att ge det ett år. Vi kommer att pröva med lite andra öppettider för att se om det påverkar. Vi har möjlighet att starta en chatt och det är möjligt att det skulle vara bättre. 

Vi har startat tre digitala samtalsgrupper och två till är på gång. I utvärderingen som deltagarna fått svara på så är det väldigt tydligt att samtalen betyder mycket. Både för att få prata om sin sjukdom med andra som förstår och för att man känner sig mindre ensam. Det är också roligt att vi fått förslag på fler samtalsgrupper till projektår två.

Har du tankar och idéer så får du gärna kommentera nedan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

I kväll kl. 19-20.30 är RfCF-chatten öppen för sista gången. Efter det så upphör chatten att finnas som RfCF:s stödfunktion. Likaså med anhö...