fredag 1 mars 2024


Digital informationskväll


Projektet har blivit förlängt till den 30 april och under marsmånad kommer vi att ansöka om förlängning ytterligare två månader. 
 Det finns medel över och vi hoppas att arvsfonden beviljar vår ansökan. Under den förlängningen kommer vi att stärka möjligheterna för oss att kunna erbjuda fler grupper och utveckla samtalsgrupperna även efter att projektet är slut. För att kunna säkerhetsställa det så behöver vi fler samtalsstödjare. Du har möjlighet att bli Citronfjärilcertifierad samtalsstödjare.

Tisdagen den 12 mars kl.19-20 bjuder vi in till en digital informationskväll om vad uppdraget som samtalsstödjare innebär, om utbildningen i samtalsstöd och vad som krävs för att bli Citronfjärilcertifierad samtalsstödjare. Anmälan görs till lotten.sundin-bjork@rfcf.se  senast den 11 mars. I samband med att du anmäler dig så får du länken till mötet. Du behövs!










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Nu är den klar - webbsidan om sexuell hälsa för dig med CF eller PCD!  Sexuell hälsa för dig med CF eller PCD  Den är i första hand för dig ...